«Βουτιά στα θέλω μου…»

Anastasia Karouba / 2019-05-19

Βιωματικό σεμινάριο

…………….Αφήνω «σωσίβιο», «μάσκα» και ότι με κρατάει στην επιφάνεια και κάνω μια «βουτιά» για να εξερευνήσω τα πιο βαθειά θέλω μου.

Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ατομικά & ομαδικά και να εμπλουτιστούν ο ένας από τον άλλον.

Ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου: Παρασκευή 7/6/2019.

Ώρα: 19:00-21:00.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ η συνάντηση. Υπάρχει δυνατότητα περιορισμένου αριθμού υποτροφιών.

Τέλος, κλείνοντας αυτό τον κύκλο σεμιναρίων εστιασμένων στον εαυτό, θα έχουμε την  ευκαιρία να χαλαρώσουμε, με κουβέντα, μουσική, μεζέ και κρασί στη “Ροή” και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι!

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@exsroi.gr και στα  τηλέφωνα 210-9939720& 6980781230. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο κλείσιμο, για την σωστή οργάνωση της βραδιάς.

 

Αναστασία Καρούμπα DHE, Πιστοποιημένη Σύμβουλος IC&RC,  Συστημική ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Μέλος της EFTA, Μέλος της ΕΛΕΣΥΘ,  Μέλος Εκπαιδευτών MINT(Motivational Intertwining Network Trainer) ΗΠΑ

 

Έλλη Κυπριώτη GCDF, Πιστοποιημένη σύμβουλος GCDF,  Πιστοποιημένο μέλος του μητρώου Συμβούλων  ΣΥΥ του ΕΚΕΠΙΣ , Πιστοποιημένο μέλος του μητρώου Συμβούλων  Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΕΚΕΠΙΣ , Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)