Οι τίτλοι που διάλεξαν οι δυο ομάδες  για τις ζωγραφιές τους!  Ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο «Ακροβατώντας στις σχέσεις» την Τετάρτη 20/6 με κουβέντα, μεζέ, ρακόμελο και κρασί στη παρέα, της “Ροής”! Έτσι το ήθελε η ομάδα και έτσι το κάναμε! 

Θα θέλαμε όμως να σας μεταφέρουμε, μέρος  από τα μηνύματα της  τελευταίας συνάντησης της ομάδας:

………….Το σεμινάριο με έκανε να αναθεωρήσω πράγματα δικά μου ……..Ανακάλυψα ότι είμαι ανασφαλής και πιέζω τους άλλους με αποτέλεσμα η σχέση να χάνεται ………..Οταν ήρθα δεν μπορούσα να με σηκώσω τώρα φεύγω ανάλαφρη ……………….Υπάρχει αντίφαση και χρειάζομαι να την νοιώσω για να την επιλύσω  ……….Οταν ήρθα μπήκα με πολλά ερωτήματα ………. Τώρα που τελείωσα κατάλαβα ότι οι απαντήσεις είναι μέσα μας, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός …………………Χρειάζομαι καθημερινά να προπονούμαι μέσα στις σχέσεις ……………..Και να αφουγκράζομαι καλύτερα το συναίσθημα μου και τον άλλον ………..Θα δώ τι μου ταιριάζει και θα το χρησιμοποιήσω ………………..Αισθάνομαι ότι απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς βρήκατε τα κουράγια να κάνετε βήματα  για τις σχέσεις και για τους εαυτούς σας, βήματα που όλοι έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

 

Να ‘στε καλά όλες και όλοι για όσα μάθαμε ο ένας από τον άλλον!!

Καλή προπόνηση λοιπόν στις σχέσεις  μας και καλή αντάμωση!